Eye Makeup Trends Spring Summer 2021

Eye Makeup Trends Spring Summer 2021

Ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ των ματιών τη φετινή σεζόν;

Το χρώμα της άνοιξης εδώ και πολλά χρόνια είναι το ροζ.

Αυτό λοιπόν είναι το χρώμα που θα δούμε πρώτα αλλά σε αρκετές αποχρώσεις του, συνδυασμένο με το μωβ επίσης σε διάφορες αποχρώσεις.

Παστέλ αλλά και εντονότερες αποχρώσεις, της μέντας , του ροδακινί , κίτρινου, λιλά και του μπλε σε όλες τις αποχρώσεις , διατηρώντας ακόμη και το βαθύ μπλε (χωρίς να αναφέρομαι φυσικά στο μπλε μαύρο) που φαίνεται να καθιερώνεται περισσότερο πια σαν χρώμα του καλοκαιριού και όχι του χειμώνα αν και μια από τις πιο όμορφες αποχρώσεις του , που πραγματικά ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες, θα τη δούμε τον χειμώνα από τους περισσότερους σχεδιαστές!

Το στυλ προτείνει μονοχρωματικό μακιγιάζ, αλλά κρατάει το eyeliner και αρκετές φορές το έντονο μακιγιάζ τύπου smoky κυρίως σε αποχρώσεις του μπλε , ακόμη και οι φαρδιές γραμμές σε όλο το περίγραμμα των ματιών.

Υπάρχει αρκετά μεγάλη ελευθερία επιλογής καθώς τα μάτια κερδίζουν και πάλι την πρωτιά λόγω των συνθηκών.

Δημιουργήστε λοιπόν το αγαπημένο σας μακιγιάζ σύμφωνα με τον τύπο των ματιών σας και μην αποχωρίζεστε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και σας κάνει να νιώθετε όμορφη και ξεχωριστή.

Τα ZERVA COSMETICS είναι έτοιμα να σας παρουσιάσουν προτάσεις, τεχνικές και αποχρώσεις καλύπτοντας τις ανάγκες σας , μέσα από 180 αποχρώσεις σκιών που θα σας ενθουσιάσουν.

Μείνετε κοντά μας, παρακολουθείστε μας και φυσικά ρωτήστε μας!

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Instagram @zervacosmetics για να έχετε το μακιγιάζ για τον δικό σας τύπο!

Εύχομαι ένα υπέροχο , ξεκούραστο και χαρούμενο καλοκαίρι για όλους!

Νανά Ζέρβα