Πως επιλέγω το κατάλληλο ρουζ;

Πως επιλέγω το κατάλληλο ρουζ;

Μάθε τα πάντα για το πως να χρησιμοποιείς το ρουζ από τη Νανά Ζέρβα!

 Δώστε  χρώμα υγείας στο πρόσωπό σας με το ρουζ και όχι  απλά για να το «χρωματίσετε»!

Αυτό σημαίνει ότι το χρώμα πρέπει να γίνεται σχεδόν το ένα με την επιδερμίδα σας, όταν τοποθετηθεί πάνω σε αυτήν. Η ένταση πρέπει να θυμίζει ένα «κοκκίνισμα ντροπής!» και να είναι δεμένο με το χρώμα της επιδερμίδας σας. (θερμό η ψυχρό).

Αν η επιδερμίδα σας είναι ανοιχτόχρωμη ψυχρή επιλέξτε ένα απαλό ροζ  ,  απαλό μπεζ  ροζ  η  ένα ροδακινί, όσο  το δέρμα σας παραμένει ανοιχτό τον χειμώνα.

Το καλοκαίρι μπορείτε να περάσετε στις ίδιες αποχρώσεις αλλά σε πιο έντονους τόνους και ελαφρώς  περλέ που αναδεικνύουν το ελαφρύ έτσι κι αλλιώς μαύρισμα των ανοιχτόχρωμων επιδερμίδων. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε αποχρώσεις του φουξ χρώματος, ένα υπέροχο χρώμα για τίς ψυχρές επιδερμίδες.

Αν η επιδερμίδα σας είναι θερμή  και  σκουρόχρωμη , τότε ένα ζεστό καφέ  περλέ, ένα σκούρο κόκκινο, και το χρώμα του μανταρινιού θα δώσουν χρώμα υγείας στο δέρμα σας και θα σας αναδείξουν πολύ!

Θέλω επίσης να επισημάνω ότι την τελευταία πινελιά του ρουζ πρέπει να την περάσετε μετά το κραγιόν σας. Αυτό θα σας διευκολύνει στην ένταση του, ώστε να κρατήσετε την ισορροπία με το κραγιόν. Δύο  τόνοι χαμηλότερη η ένταση του ρουζ από το κραγιόν , όταν αυτό έχει έντονο χρώμα.

Αν πάλι το κραγιόν είναι τελείως άχρωμο, αγγίξτε λίγο παραπάνω το ρουζ , χωρίς υπερβολές!

Άποψη μου είναι να μην χρησιμοποιείτε την τερακότα για ρουζ.

Αυτό μπορείτε να το κάνετε όταν η επιδερμίδα είναι μαυρισμένη, με μια τερακότα περλέ και η οποία κοκκινίζει ελαφρώς.